REKKEHUSET VÅRT

Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget, det er faktisk noen år siden. Gøy å se at det forsatt er noen som titter her inne. Det har skjedd veldig mye siden sist.
Jeg har flyttet fra Oslo til Bærum og kjøpt rekkehus sammen med kjæresten. Det er rart å ikke bo i "min" lille leilighet alene lengre til å bo i et rekkehus sammen med noen. Nå har vi bodd her snart i et år, tiden går fort. Jeg stor trives med å kunne innrede dette rekkehuset, og se at det blir mer og mer et hjem. Det tar litt tid å finne ut hvordan man vil ha det, og tar tid før man får det man har bestilt. 

Bilder av rekkehuset, bildene er hentet fra annonsen, så det ser ikke sånn ut her nå. 

Vi har ikke valgt det sånn som det er på bildene. Vi har valgt å ha denne etasjen bare til spisestue, så vi har god plass til å samle venner og familie noe som er viktig for oss. Her nede har vi tv stue. 
Hva synes dere om rekkehuset? Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn Velkommen til interiorce.blogg.no skrevet av Christine. Jeg er en jente på 21 år som bor sammen med kjæresten i en 2 roms leilighet på 50m2 i Oslo. Her kommer jeg til å blogge om interiør, noe som jeg liker godt. Mail; interior-ce@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits